κεφ μεταφορική, kef metaforiki, μεταφορική κύπρου

Μεταφορική εταιρία για Κύπρο και Ελλάδα

Η μεταφορική εταιρία KEF ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετεί τις θαλάσσιες μεταφορές από Ελλάδα προς Κύπρο και από Κύπρο προς Ελλάδα. Στην εταιρία μας θα καλύψετε οποιαδήποτε μεταφορική σας ανάγκη για την Κύπρο όπως απλές μεταφορές δεμάτων και παλετών , φορτώσεις σε ολόκληρα containers , ψυγείο-μεταφορές , ειδικά φορτία ,οχήματα & μηχανάκια καθώς και κάθε είδους οικοσκευή.

Στην KEF έχουμε καταφέρει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους μεταφορά – αποθήκευση από και προς την Κύπρο συνδέοντας όλες τις βασικές πόλεις μεταξύ των δύο χωρών. Το δίκτυο μας καλύπτει Πανελλαδικά και Παγκύπρια τις ανάγκες των πελατών μας καθημερινά.

Η αναγνώρισή  μας ως μια από  τις πιο αξιόπιστες  και ανταγωνιστικές μεταφορικές εταιρίες του χώρου, οφείλεται στην εξειδίκευση μας στις μεταφορές μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου. Η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας οφείλεται κατά κύριο λόγο στις γνώσεις μας, στο έμπειρο προσωπικό, στις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που ακολουθούμε καθώς και στις σύγχρονες υποδομές μας. Η KEF πλαισιώνεται από ένα άριστο δίκτυο συνεργατών το οποίο δημιουργήθηκε με το πέρασμα του χρόνου και αποδείχθηκε βασικός παράγοντας της επιτυχημένης μας πορείας και ικανοποίησης των πελατών μας.

Όμως δεν σταματάμε εδώ και επιδιώκουμε πάντοτε στην βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προσδοκούμε να σας εξυπηρετήσουμε!